Tornazsák

A Hungarian Souvenirs Kft. célja a 2011-es megalapítása óta, hogy a magyarországi ajándék kis- és nagykereskedelemi piacon minőségben, egyediségben, stílusban és elérhetőségben minden vásárló vagy ügyfél megtalálja az igényeinek megfelelő terméket, szuveníreket.

A Hungarian Souvenirs Kft. sokéves tapasztalatának alapját a saját boltok feltöltése és termékszortimentjük nagyrészének a biztosítása adja. A Memories of Hungary jelenleg 8 üzlettel, sokezres ajándékválasztékkal üzemeltet boltokat többek közt az Országház Látogatóközpontban, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér SkyCourt és a 2B terminál területén, a Bazilika és a Halászbástya szomszédságában vagy épp az Intercontinental Hotelban.

A saját üzletek ellátása mellett ezen kívül több, mint 30 budapesti szuvenírbolt beszállítójaként is közreműködik cégünk az ajándékkereskedelem területén, amelyekbe a saját tervezésű, egyedi grafikával ellátott termékeink kerülnek kiemelt helyekre a polcokon. Egyedi, minőségi  grafikáink száma meghaladja a 20-at, amelyeket a szuvenírek széles skáláján tudunk alkalmazni, többek között mágneseken, bögréken, pólókon és egyéb, általános ajándéktárgyakon túl poháralátéteken, puzzle-n, kaleidoszkópon, karácsonyfagömbön vagy exkluzív fémdobozon.

Az ajándéktárgy-gyártás területén cégünk erőssége, hogy a legtöbb elérhető ajándéktárgy már minimális, 10, 50 vagy 100 darabos minimum mennyiséggel is rendelhetőek. Pár, kézzel készült kivételtől eltekintve a gyártási idők is tervezhetővé teszik a rendeléseket, a grafikai tervek elfogadása után az ajándéktárgyak 1-4 héten belül a polcokra kerülhetnek, amelyek kiszállításáról is gondoskodunk. Cégünk a lehető legnagyobb szinten igyekszik megfelelni az adott és kért körülményeknek, többek között a saját tervezésű vagy a felmért igényeknek megfelelően elkészített grafikai tervek területén, a rendelhető darabszámok vagy épp a célközönség igényeinek megfelelő ajándéktárgy kiválasztás tekintetében.

A Hungarian Souvenirs Kft. említett erősségei teszik lehetővé, hogy egyedi megrendelésekkel folyamatos beszállítói lehetünk a Mátyás-templomnak, a Magyar Nemzeti Galériának, Mohácsi Busójárás maszkfaragóinak, a Spanyolországi Magyar Nagykövetségnek, a balatoni szuvenírüzleteknek vagy épp az Amsterdams Spuitwaters.

Amennyiben úgy látja, hogy cégünk és termékeink felkeltette érdeklődésüket, kérem keressen minket egy esetleges együttműködés jegyében, szívesen biztosítanánk egyedi, illetve Budapest és Magyarország tematikájú termékeket, ajándéktárgyakat.

ÜZLETEINK